°•○●Min långa resa ●○•°

Namnet är Sofi och detta är min viktresa. Gjorde en gatric bypass den 20/4 2015 Följ mig i mitt dagliga liv :)

Hoppsan, ojdå!

Publicerad 2015-01-17 00:12:45 i

Nu har jag varit borta här ifrån på tok för länge!

Har lite nytt att berätta.
Jag ska på gruppinformation samt individuellt samtal med kirurgen efteråt ang min gastric bypass operation jag vill göra.

Sen till det roliga som faktiskt va anledningen till att jag ville blogga :)
Jag har äntligen skaffat mig ett träningskort på simhallen. Kostar 190kr i månaden i 12månadersbindningstid och då är det bara för simning. Ska senare uppdatera det till 340kr i månaden utan att utöka bidningstiden, för då har jag tillgång till allt, simning, gym och pass :) men de får väntas med tills jag känner att jag orkar med det. För det är ju ingen idé att lägga ut så mycket pengar i onödan per månad.

Var och simmade första gången igår. Fy tusan va skönt att slippa känna belastningen på kroppen. Blev 150m till att börja med. Kommer försöka simma 50m mer per vecka men minimum är 150m per gång.

Det som var intressant va att sen när jag skulle klä på mig så fick jag på strumporna förvånandsvärt lätt :) och under ca 45 min hade jag inte ont i ryggen för första gången på länge!

Idag har de inte blivit nån simning då jag sovit massor,har inte sovit bra alls denna veckan så de var välbehövligt kan jag tala om.
Men imorgon ska jag dit igen :)

Ha de gött allihopa, nu ska jag sova lite.

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela