°•○●Min långa resa ●○•°

Namnet är Sofi och detta är min viktresa. Gjorde en gatric bypass den 20/4 2015 Följ mig i mitt dagliga liv :)

1

Publicerad 2016-04-22 14:12:37 i

I onsdags firade jag 1 år som opererad!!!!!!!
Firade det med att köra mitt första styrke pass sen i typ januari :)
Jag har ca14 kg kvar att gå ner för att nå min målvikt och ca 7 kvar för att kirurgen ska va nöjd :)
Har nu på två veckor gått ner näatan 2 kg. Förra veckan var matintaget inte bra och inte vätske intaget heller för den delen. 
Sen i måndags har jag skött maten och fått i mig 5mål per dag :) har även fått i mig 2liter vatten per dag, men ca 0.8L är intaget under träningen men ändå! Innan fick jag i mig en halv liter till en liter. 

Var hos en läkare igår för min sömn som varit katastrofal i snart 3 veckor. Har nämt de lite grann i senaste inlägger.
Läkaren ville att jag skulle ta de lugnt men ändå sköta träningen men sen bara slappa typ. Hon ville sjukskriva mig i 2 månader för detta!!! Jag lyckades efter tjat förhandla ner det till 3 vckor med tilllåtelse att gå tillbaka sista veckan om sömnen är bra utan dom starka sömnmedicinerna. Bra förhandling ;)

Just nu kombinerar jag bloggning med en kopp kaffe ;) sen blir de gymmet igen och 5e passet denna veckan :) har gått över förväntan trotts katastrofal sömn :)
Imorgon är det vilodag :)
Känner mig dock redan rastlös pga av de....
Träningen är nämligen enda tiden på dagen som min hjärna slappnar av till 100%, aja får övertala mig själv om att kroppen måste vila med :)
Denna gillar jag! Kanske blir tredje tatueringen framöver. Den andra är inbokad 6 december :) ska bara se till att få ett jobb så jag kan spara ihop pengarna :) 
Och för er som undrar så ska de bli herr Sixten i svartvitt på andra underarmen :) så han alltid är med mig :) jag lever fortfarande tack vara honom 😻😻😻❤❤❤



Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela