°•○●Min långa resa ●○•°

Namnet är Sofi och detta är min viktresa. Gjorde en gatric bypass den 20/4 2015 Följ mig i mitt dagliga liv :)

prov/test

Publicerad 2016-01-19 10:53:26 i

Hej allihop!
Idag hade vi en test i skolan för att kartlägga våra kunskapsnivåer.

Alltså de där med procent räkning är inte min starka sida men tror jag fick det mesta rätt på matte delen. Sen hade vi svenska test och dator test. Dom gick lätt :)

Åkte buss till skolan idag då bilskrället gått sönder. Avgassystemet håller på att lossna.
Det gick väldigt smidigt att åka buss dit. Ett byte och vänte tiden på bytet är ca 10mon. Så totalt sätt tar det ca 30min till skolan. Det är ju lika länge som det tar att skrapa bilen och ta sig dit genom stan :) plus att försäkringskassan står för mitt busskort så jag kommer ta bussen hela utbildningen tror jag, så länge jag inte har nått läkarbesök inbokat under dagen eller nått sånt.

Ska dricka upp mitt kaffe under tiden jag skriver detta och sen åka och lämna bilen på verkstaden. Den kommer kollas på under veckan.

Sen tänkte jag ta mig till de stora köpcentrumet som ligger typ 500m från verksaden :) Är ute efter en ryggsäck, helst svart. Tänkte att de är bättre för ryggen att släpa till och från skolan då de är lite som ska släpas dit varje dag. Plus att jag tänkte gå hem nångång ibland :)
Dock inte nu då det kom ca 20cm snö inatt och fortfarande snöar!
Men så småning om :)

Nu är kaffet uppdrucket så nu ska jag ner och skotta fram bilen ;)

Tänkte förresten lägga upp en bild i detta inlägger för ovanlighetens skull. 
Vet inte om det syns så bra men igår drack jag glittrigt te ;) fick smaka ett te mamma köpt. Smakade typ nougat, inte riktigt min grej, men de glittrade ju! :)

Om

Min profilbild

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela